selamat berbahagia, sahabatku :)

Let your love be stronger than your hate and anger.
Learn the wisdom of compromise,
for it is better to bend a little than to break.
Believe the best rather than the worst.
People have a way of living up or down
to your opinion of them.
Remember that true friendship
is the basis for any lasting relationship.
The person you choose to marry
is deserving of the courtesies
and kindnesses you bestow on your friends.
Please hand this down to your children and
your children’s children “

pendopo kemang, May 29th 2011

i remembered 15 years ago, when we first met. sama-sama belum ngerti akan arti sahabat itu sendiri. yang kita tau, ya kita satu sekolahan, satu kelas, maen bareng, ketawa bareng. dan kita nggak kepikiran sama sekali that it will last.

mungkin dulu, cuma sekedar temen main aja yang kita tau, tp seiring berjalannya waktu, it’s not just a simple friendship, but you were there for me when i need a friend, when i need someone to ease my pain, and you have giving me your shoulder to cry on. *bukan gue doang lho, elu juga ya cong!* haha, benci banget gue kalo elu nangis2 dulu gara gara *beep*!

nggak nyangka juga bahwa sampai saat ini masih deket dan komunikasi sama sekali nggak putus. waw! remember the journey we had, Bali was the unforgettable for me. i bet you too!

well, i’m blessed with this friendship. we’re not only playing, laughing together like we were young but we already shared our tears and our pains together. and from you, i knew that this friendships are priceless.

selamat menempuh hidup baru sahabatku, Yudhi Abi Trimarsongko dengan wanita yang akhirnya menjadi pelabuhan terakhir nya… *setelah jatuh bangun juga yak, hehe* semoga keluarga kalian selalu dalam lindungan Allah SWT, amien :)

hiks hiks.. kmrn gw ga nangis tuh, bkn krn gw ga sedih tp karna gw gak bawa ember.. :D best wishes for you, cups! fotonya nyusul yaaa….

ps : photo boothnya nggak bisa nambah apaah?? hehe.

it's been 14 years, we're still friends and will always be

 

sssaaaahh!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to selamat berbahagia, sahabatku :)

  1. Yudhi Abi Trimarsongko says:

    waaaahhhhh…sedih bacanya chongs…makasi ya chongs,persahabatan ga selese smp disini kan?jgn brubah ya apapun masalah lo gw slalu ada utk berbagi…big hug..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *